De 7 beste grunnene til at du bør prøve BodyVibes online coaching

De 7 beste grunnene til at du bør prøve BodyVibes online coaching

Online coaching. Personlig trening over internett. Virker det egentlig, og hva er fordelene sammenlignet med å ha en personlig trener på treningsstudioet?

Be om referanser

Det er mange gode grunner for å velge en personlig trener på internett. For det første vet du mer hva du går til. En god trener bør vise til referanser og tilbakemeldinger fra kundene. Kan han eller hun ikke det, bør du være skeptisk.

1. 5 stjerners coaching

online coaching kunder

Tilbakemeldinger fra online coaching kunder

På Facebook-siden vår har kunder mulighet for å legge inn tilbakemeldinger på jobben vår. I skrivende stund (31.5) har vi fått inn 82 slike. 91,4 % gir oss 5 av 5 stjerner. Vi jobber hele tiden for å bli best mulig, men vi er veldig fornøyde med at så mange er fornøyd med jobben vi har gjort. Interne undersøkelser i kundegruppen gir et litt høyere tall, rundt 95 % og det handler nok om at enkelte som gir oss poeng på Facebook ikke har vært tidligere kunder.

Men, hvilke andre grunner er det til å velge en personlig trener som følger deg opp via internett?

2. Du har treneren i «lomma»

Som kunde av ElitePT har du den personlige treneren din i lomma. Du får tilgang til en applikasjon som gjør at du enkelt kan kommunisere via mobiltelefonen gjennom meldingssystemet. Du har også tilgang til kostholdsplanen din, oppskriftdatabasen vår, kan loggføre treningen din og følge med på treningsloggen, legge inn før- og etterbilder, kroppsmål og vekt. I tillegg har vi filmet øvelsene du har i programmet ditt. Dette gir en mye tettere oppfølging enn å ha ukentlige eller månedlige timer med en trener på treningsstudioet.

3. Du får mer for pengene

Hos oss får du en skreddersydd kostholdsplan og treningsprogram tilpasset forutsetningene og målsettingen din. Følges du opp av oss koster det 1750.- pr mnd. etter at du har kjøpt pakken du vil ha. 1750 tilsvarer alt fra 1-2 pt timer på studio i måneden. Vi gir deg ukentlige evalueringer på fremgangen din (4 stk på 4 uker), vi følger deg opp gjennom samtalene, pusher deg til å løfte mer, og stiller krav. Vi opplever at dette er veldig effektivt både for nybegynneren og den mer erfarne.

4. Mye større forpliktelse

Forpliktelse er viktig for å lykkes. Se bare på effekten det har i tv-suksessen «The biggest loser» (Slankekrigen på norsk). Når du vet at du har noen du skal fortelle om uken din til – både når det gjelder kosthold, trening og livsstil, er det enklere å lykkes med endringen. En personlig trener på studioet veileder deg i øvelser og pusher deg på trening, men der stopper det også.

5. Ta del i et unikt samhold

I vår online coaching (personlig trening) over internett har du muligheten til å bli en del av medlemsgruppen vår på Facebook. Her kan du få støtte, inspirasjon, råd og tips fra både kundene våre og oss trenerne. Støtte og samhold har i forskning visst seg å være kjempeviktig for å lykkes med en livsstilsendring. Andre som har lykkes før deg vil også fungere som gode rollemodeller – enten du vil ned i vekt, opp i vekt, bli sterkere, osv.

6. Du får kontinuerlige justeringer

Hos oss evaluerer vi deg fortløpende. Ut fra hvilke øvelser du liker, hvilke øvelser som er effektive m.m justerer vi både program og kosthold. Vi mener dette er en langt mer helhetlig tankegang og gjør at vi etter endt oppfølging også har et viktig ansvar for at du lykkes. Hører vi ikke fra deg, så etterspør vi svar jevnlig hvor vi ber om at du kontakter oss. Vi sier oss ikke fornøyd med ikke å høre fra deg og tenker «lettjente» penger. Det er veldig viktig for oss at alle som en lykkes.

Ellen gikk ned 9 kg og 13 cm rundt magen på bare 9 uker

Ellen gikk ned 9 kg og 13 cm rundt magen på bare 9 uker

Les også – Coach Veronica, en av de mest inspirerende på IG

7. Vi jobber med det mentale

På en treningsøkt med en personlig trener som varer 40-50 minutter rekker dere sannsynligvis ikke annet enn å trene sammen. For noen er dette akkurat hva de trenger.

For andre trengs det mer støtte og fokus på det som kalles mental styrketrening. Viljestyrke, vaner, kognitive utfordringer osv. krever et godt samspill mellom treneren og kunden. Hverdagens små og store utfordringer må håndteres fortløpende.

Slik kan evalueringen se ut

Hver eneste uke evaluerer vi fremgangen din. På en avtalt ukedag sender du inn en rapport som du fyller ut via mobiltelefonen din. Den inkluderer:

  • Treningslogg
  • Vekt (om du ønsker det)
  • Bilder (om du ønsker det)
  • Kroppsmål
  • Litt om hvordan uken har vært i forhold til trening, kosthold og mentale utfordringer

På bakgrunn av dette gir vi deg en evaluering. Vi kommenterer øvelsene dine og progresjonen din. Vi bytter ut og endrer øvelser hvor det er nødvendig. Vi gir deg en tilbakemelding på bakgrunn av bilder og målinger om du har lagt inn i det.

Vi fokuserer på det som er positivt og bruker kjente forskningsbaserte strategier for å motivere og inspirere deg til videre innsats. Vi er opptatt av kvalitet framfor kvantitet. Det handler ikke om å gjøre mest mulig raskest mulig, men å gjøre de riktige valgene over tid.

Ønsker du hjelp av oss? Du kan velge fritt blant våre håndplukkede og nøye utvalgte personlige trenere. Felles for alle 4 er at de praktiserer anbefalingene sine på seg selv. De har alle mye erfaring med oppfølging av kunder og støtter seg til den nyeste forskningen på styrketrening, kosthold og livsstilsendringer. Det er nettopp det som BodyVibes-konseptet vårt baserer seg oss på.

Les også – Rumpetrening som ikke gjør lårene større

About the Author

Veronica
Veronica (37) er daglig leder og grunder av ElitePT. Hennes ekspertise er vektreduksjon og livsstilsendring. I 2015 ble hun Norgesmester i Bikini Fitness for deretter å kapre en sterk 10 plass i EM. Som coach har hun fulgt opp over 1000 kunder, blant annet 4 Norgesmestre i Bikini Fitness og en lang rekke medaljevinnere i nasjonale og internasjonale stevner.