Åge

Åge

Åge Bunde (36) er en aktiv tobarnsfar til Maia på 8 og Ane på 6 år. Gift med en minst like aktiv kone.

Han har alltid vært lidenskapelig opptatt av trening og kosthold, og har konkurrert i flere idretter på nasjonalt nivå. Åge har sin grunnutdanning og 10 års tjeneste fra forsvaret. Førstegangstjeneste, befalsskole, patruljefører og de siste 6 årene som redningsmann på Sea King redningshelikopter. Underveis i denne tjenesten dyrket han sine lidenskaper i treningsverdenen, og tok også videreutdanning som sykepleier, ernæringsfysiolog, personlig trener (AFPT), NLP coaching, yogainstruktør, og flere andre relevante kurs. Etter mange år med vakt og turnusjobb bestemte Åge seg for å følge hjertet. Nemlig å hjelpe andre med å oppnå gode resultater med et godt kosthold, trening og stressmestring som verktøy. Og da jobbmuligheten i ElitePT åpnet seg var ikke Åge i tvil. Som han selv sier:

”Det er helt unikt å kunne jobbe med det man er brennende interessert i! Gleden av det å kunne hjelpe andre til en bedre helse, bedre idrettsprestasjoner, eller rett og slett bare bli en bedre utgave av seg selv, er utrolig takknemlig”.

Åge setter kunden i fokus, og han er av den oppfatning at opplæring, og kunnskapsdeling er minst like viktig som det å ha et tilpasset opplegg. ”Sjansen for å gjennomføre er langt større når man forstår HVORFOR  man gjør noe. Målet er å skape gode resultater som varer, og da må man videreformidle kunnskap og verktøy som muliggjør dette”.

Som dere skjønner er Åge en voksen mann med mye livserfaring og vet hvordan man kan få mye ut av lite, om man er i tidsklemme. Han har som sagt meget variert bakgrunn, og har du et ønske om å prestere bedre i en bestemt idrett kan han ganske sikkert hjelpe deg da han har drevet med følgende:

Sportsklatring, fjellklatring, Randonné, havpadling, langrenn, triatlon, terreng og landeveissykling, Fitness. (Athletic fitness og Classic Bodybuilding) Han har også god erfaring med coaching innen fitness, og har coachet utøvere innen både Bikinifitness, Mens Physique og Athletic Fitness med stort hell.

Du er i trygge og kunnskapsrike hender hos Åge!