Kine Paola

Kine Paola

Kine Paola (34) har over 15 års erfaring fra treningsbransjen. Hun har blant annet vært medeier og daglig leder av ett treningsstudio, har grunnfag i trening fra Norges Idrettshøyskole og har jobbet som personlig trener i en årrekke. Hun har også konkurrert i bikini fitness, hvor hun kan vise til gullmedalje i Sandefjord Open, og NM bronsje fra 2015.

I tillegg har hun vært med og holdt foredrag og debatter innenfor trening, kosthold, helse og mestring. Dette har hun klart å sjonglere med å være tobarnsmor, utdannet jurist, og ha fulltidsjobb som eiendomsforvalter.

Kine er veldig allsidig. Og har vært innom alt fra håndball, ski, løping, kettlebells og mange ulike gruppetimer. Som personlig trener er hun opptatt av at treningen skal være lystbetont, og at mestringsfølelsen skal være i fokus.

Kine er ett ekte ja – menneske og hjelper deg til å se mulighetene fremfor begrensningene. Hun uttaler selv at hun finner stor glede i å veilede andre, slik at de kan få oppleve hvilken energi riktig trening og kosthold kan tilføre hverdagen.