facebook_pixel

HOS OSS FÅR DU EN PLAN SOM ER TILPASSET DEG, DIN KROPP OG DIN HVERDAG.

Noen av de vanligste spørsmålene vi får

Hva er confident curves og confident physiq?

Confident Curves er konseptet vårt for damer mens Confident Physiq er konseptet for menn. Forskjellen handler både om hvordan vi bygger opp kostholdet, treningen og hvilke verktøy vi benytter oss av for å ting spennende, utfordrende og effektivt.

Hvor ofte må jeg trene?

De fleste kundene våre trener 3 til 4 dager i uken. Vi har også kunder som trener mindre eller mer, men det kommer helt an på målsetningen din. Vi ser at mange får veldig god effekt av 3 økter i uken, men til syvende og sist vil det være en individuell vurdering vi gjør i samråd med deg.

Må man være tilknyttet til treningssenter?

Et stort NEI. Du kan trene hvor som helst, om det er hjemme, ute i naturen. Dette skal foregå på dine premisser og alt blir skreddersydd DEG og dine muligheter, ønsker. Vil du trene hjemme f.eks. så vil du få et hjemmeprogram som vil gi deg like gode resultater som om du skulle trent på et senter.

Tar dere hensyn til allergier og intoleranser?

Selvsagt gjør vi det. Det er nettopp dette vi mener når vi sier at vi skreddersyr og tilpasser kostholdsplanen til deg og din hverdag.

Jeg spiser vegetarisk/vegansk. Kan dere hjelpe?

Vi har med ernæringsfysiolog på laget og har god erfaring med oppsett av den type kosthold. Det krever ekstra kompetanse, men det er ingenting i veien for å spise vegetarisk/vegansk, så lenge man passer på å få dekket behovet for både små og store næringsstoffer (les: vitaminer, mineraler og protein, fett, karbohydrater).

Jeg jobber turnus/offshore. Er dette noe for meg?

Det kan være mer utfordrende å spise og trene bra når man jobber til varierte tider, men her er det kanskje ekstra viktig med ekstern hjelp for å få inn mer struktur, bedre rutiner og finne gode løsninger på de utfordringene du har.

Jobb og barn gjør at hverdagen min er hektisk. Kan dere hjelpe?

Egenpleie og tid til seg selv er ikke bare noe som er viktig for din egen helse, det er også viktig for de rundt deg fordi alle er tjent med en mamma eller pappa som trives og har det bra. Vi kan bistå med gode løsninger for hvordan du kan håndtere en hektisk hverdag.

Kan jeg betale nå, men starte senere?

Det kan du selvfølgelig gjøre. Når du har laget deg bruker og betalt så lager vi en individuell avtale på oppstart. Da tar du kontakt noen dager i forkant slik at vi er sikre på at alt er klart til du skal komme i gang 🙂

Hvordan fungerer 100 % fornøydgarantien?

100 % fornøyd-garantien innebærer at du som kunde har mulighet til å be om 4 nye uker med oppfølging hvis du ikke skulle være fornøyd. Helt konkret vil det si at man i forkant av et coaching-samarbeid blir enig om hva som er realistisk å oppnå ut fra forutsetningene, treningserfaringen din, varigheten på oppfølgingen m.m. Hvis du på tross av å ha levert alle rapporter (og det som naturlig hører med, inkl. trent øktene) og holdt deg innenfor rammene for kostholdet, men likevel ikke har nådd målene som ble avtalt, så kan du bruke garantien og få 4 nye uker. Kontakt oss gjerne på post@elitept.no hvis du har flere spørsmål vedr. fornøydgaranti eller vil benytte deg av denne.

Er dette kun for de som driver fitness og vil få masse muskler?

Både Confident Curves og Confident Physiq er livsstilskonsepter som har fokus på både kosthold, trening, viljestyrke, endring av tankegang, vaner og psykologien som faller naturlig inn under dette. Det viktigste er likevel at vi tar utgangspunkt i din kropp og din hverdag når vi skreddersyr konseptet for deg. På den måten kan det passe like bra for noen som er helt utrent og noen som har trent i femten år.

Kan dere kontaktes per telefon?

Vi kan kontaktes både per telefon og skype for en hyggelig innledende samtale. Da vil du få svar på alt du måtte du lure på, som angår pakkene vi tilbyr, og andre generelle spørsmål. Send oss en e-post på post@elitept.no eller bruk kontaktskjema som du finner nederst så vil du få oppgitt telefonnummer eller skype-id. Ser frem til å høre fra deg!

Har du et mål om å forbedre deg i en særegen idrett?

Har du et mål om å forbedre deg i en særegen idrett så har vi kompetanse innenfor idrettspesifikk trening. Vi har, og har har tidligere hatt flere velykkete samarbeid med toppidrettsutøvere som har gitt oss masse erfaring og kompetanseheving innen de ulike idrettene.

Jeg har aldri trent før. Hvilke forkunnskaper må jeg ha?

Det kreves ingen forkunnskaper. Vi vil hjelpe deg i gang med både treningen og kostholdet og gi deg grundig opplæring i det grunnleggende du må kunne. Gjennom over 270 egenproduserte hd-videoer, flere hefter og foredrag vil du få kyndig opplæring.

Tar dere hensyn til fysiske utfordringer?

Vårt hovedfokus er at dette skal passe deg, og da vil vi ta hensyn til de ulike utfordringene du måtte ha, slik at du får noe som ikke bare er gjennomførbart, men også skreddersydd slik at det gir lyst, lyst til å trene, du får mestringsfølelse uansett hvilke utfordringer du har.

Kan jeg trene hjemme?

Rundt 20 % av kundene våre trener hjemme. En del trener både hjemme, på studio og offshore/hotell når de er ute og reiser. Kundene våre som trener hjemme har like god effekt som de som trener på studio.

Jeg er over 50 år og har aldri trent. Er det for sent?

Det er aldri for sent. Vi har flere kunder som først begynte å trene etter passerte 50 år og de har prosentvis den samme fremgangen som kundene våre i 20-årene. Trening og kosthold blir bare mer viktig jo eldre man blir.

Jeg har prøvd alt, uten å lykkes. Hvorfor skal jeg prøve dette?

Vi er veldig opptatte av å kvalitetssikre prosessen og samarbeidet med deg som kunde slik at vi i hele tiden passer på at du når målene dine. Vi evaluerer utviklingen din fortløpende og vil derfor justere og tilpasse planen din etter hvert som du utvikler deg. Vi er også fullt klar over at dette også handler om å endre og etablere bedre vaner og viljestyrke og har derfor stort fokus på nettopp dette. En ting er å vite hva som er sunt og ikke, men det handler om å få deg til å kunde til å følge anbefalingene våre og samtidig trives.

Personvernregler

Ditt privatliv er viktig for oss. Det er ElitePT AS policy å respektere personvernet ditt med hensyn til all informasjon vi kan samle inn under driften av nettstedet vårt. Derfor har vi utviklet denne personvernpolitikken for at du skal forstå hvordan vi samler inn, bruker, kommuniserer, avslører og ellers gjør bruk av personlig informasjon.

Vi har skissert vår personvernpolicy nedenfor. Vi samler inn personlig informasjon på lovlig og forsvarlig måte og, når det er hensiktsmessig, med kunnskap eller samtykke fra den berørte personen. Før eller på tidspunktet for innhenting av personlig informasjon, identifiserer vi hvilke formål informasjonen blir samlet inn. Vi samler inn og bruker personlig informasjon utelukkende for å oppfylle de formålene som er spesifisert av oss og for andre hjelpeformål, med mindre vi innhenter samtykke fra den berørte personen eller etter loven. Personlige data skal være relevante for de formålene de skal brukes til, og i den utstrekning det er nødvendig for disse formål, bør de være nøyaktige, komplette og up-to-date.

Vi beskytter personlig informasjon ved å bruke rimelige sikkerhetssikringer mot tap eller tyveri, samt uautorisert tilgang, avsløring, kopiering, bruk eller modifikasjon. Vi vil gjøre kunden tilgjengelig for informasjon om våre retningslinjer og praksis knyttet til håndtering av personlig informasjon. Vi vil bare beholde personlige opplysninger så lenge som nødvendig for å oppfylle disse formålene. Vi er forpliktet til å drive vår virksomhet i samsvar med disse prinsippene for å sikre at konfidensialiteten til personlig informasjon er beskyttet og vedlikeholdt. ElitePT AS kan endre disse personvernreglene fra tid til annen ved ElitePT AS eget skjønn. .