]

SPØRSMÅL OG SVAR

TYPISKE SPØRSMÅL FØR OPPSTART

Hva er Online Coaching?

Online Coaching betyr oppfølging av trening og kosthold via internett. Vi har som de eneste i landet en egen applikasjon som gjør at du som kunde kan ha treneren din i baklomma.

Hvor ofte må jeg trene?

De fleste kundene våre trener 3-4 dager i uken, men det varierer mellom 2 og 6 dager. For de aller fleste vil vi anbefale 3-4 dager, men det kommer litt an på totalsituasjonen.

Må jeg trene på treningsstudio?

Du må ikke trene på treningsstudio. Rundt en tredjedel av kundene våre trener hjemme eller ute. Det kan være like effektivt.

Tar dere hensyn til allergier og intoleranser?

Når du kjøper en skreddersydd plan tilpasser vi den etter allergier, intoleranser, smakpreferanser, osv.

Lager dere veganske/vegetariske planer?

Vi lager både veganske og vegetariske planer i tett samarbeid med vår ernæringsfysiolog.

Jeg jobber turnus/offshore. Er dette noe for meg?

Med turnus, skiftarbeid eller offshore-arbeid kan det være ekstra lurt å knytte til seg kompetanse innen trening og kosthold. Vi er vant med å jobbe rundt utfordringer og hjelper deg med å legge opp en effektiv og realistisk plan.

Kan jeg betale nå, men starte senere?

Du kan kjøpe en plan nå og starte inntil 4 måneder senere. Om ikke annet er avtalt med oss på forhånd.

Hva innebærer 100 % fornøyd-garantien?

100 % fornøyd-garantien innebærer at hvis du mot formodning ikke skulle bli fornøyd, så hjelper vi deg gratis fram til du blir fornøyd. Vi er ikke fornøyd før du er det!

Kan jeg ringe dere?

Vi kan ringe deg opp enten via telefon eller Skype. Avtal en samtale med en av våre online coacher via post@elitept.no

Jeg har aldri trent før. Kan dere hjelpe?

Vi hjelper like mange nybegynnere som erfarne. Vi skreddersyr et treningsprogram og kosthold som er tilpasset det nivået du befinner deg på. Vi har etter avtale med kundene våre lagt ut over 300 før- og etter-bilder. Nybegynnere har minst like god effekt som erfarne.

Tar dere hensyn til sykdom og plager?

Vi har og har hatt mange kunder med ulike utfordringer, sykdommer og plager. Her følger vi nasjonale og internasjonale retningslinjer. Det er likevel viktig å poengtere at vi verken er leger eller psykologer.

Kan jeg trene hjemme?

Rundt en tredjedel av kundene våre trener hjemme og de har like god effekt som de som trener på treningsstudio. Vi anbefaler alle å ha såkalte minibands (ministrikk) hvis de trener hjemme. En trepakning koster 299.- på de fleste sportsbutikker.

Jeg er 50+ og har aldri trent. Er det for sent?

Det er aldri for sent. Vi har fulgt opp kunder som både har passert 50, 60 og faktisk 70 år. Flere av dem er sprekere enn de som er 20 år yngre enn seg selv.

Jeg har aldri fått det til. Hvorfor dere?

Vi jobber ut fra et rammeverk bestående av fem deler. Styrketrening, hverdagsaktivitet, mental coaching, kosthold og tett oppfølging. Vår erfaring fra over 3000 kunder er at alle kan få det til. Du er ikke noe unikum som er dømt til å mislykkes. Snarere tvert om. Forskning viser at dårlige erfaringer kan være et viktig grunnlag for å lykkes. Ta kontakt!

Hva med personvernet?

ElitePT respekterer personvernet ditt med hensyn til all informasjon vi samler inn under driften av nettstedet. Informasjonen som vi samler inn er lovlig og oppbevares på en forsvarlig måte. Ved innhenting av personlig informasjon brukes dette utelukkende for å oppfylle formål som er spesifisert av oss og for andre hjelpeformål. Hvis nødvendig vil vi innhente samtykke fra den det gjelder og etter lovens regler.

Personlige data skal være relevante for de formålene de skal brukes til. I den utstrekning det er nødvendig for disse formål, bør de være nøyaktige, komplette og oppdaterte.

Informasjonen din beskyttes gjennom sikkerhets-sikringer for å forhindr tap eller tyveri, uautorisert tilgang, avsløring, kopiering, bruk og modifikasjon. Vi vil bare beholde personlige opplysninger så lenge det er nødvendig, og forpliktelser oss til å drive forsvarlig. Dette gjelder spesielt sikring av konfidensiell personlig informasjon og at den er beskyttet og vedlikeholdt på best mulig måte.

Merk at ElitePT AS kan endre disse personvernreglene fra tid til annen ved ElitePT AS eget skjønn.