De 5 beste grunnene til å velge BodyVibes-metoden

  • De 5 beste grunnene til å velge BodyVibes-metoden

De 5 beste grunnene til å velge BodyVibes-metoden

Du lurer kanskje på hva som er nytt og bedre med BodyVibes-metoden? Det er mange gode grunner til å velge BodyVibes når målet ditt er en sterk og veltrent kropp.

Først og fremst er BodyVibes et resultat av våre erfaringer som coacher, kundene våre sine erfaringer og all den forskningen vi har pløyd oss gjennom de siste årene. Dette har vi prøvd å smelte sammen på en måte som gjør at kundene våre får best mulig resultater. Med best mulig har vi to perspektiver.

  • Du skal nå målsettingen din.
  • Du skal kose deg på veien mot målsettingen din.

BodyVibes-metoden

Så hva er det helt konkret jeg snakker om?

1. Erfaringer fra over 4000+ kunder

Vi har fulgt opp over 4000+ forskjellige mennesker med ulike forutsetninger og mål. De gode tilbakemeldingene fra kundene har vært helt avgjørende når vi har videreutviklet konseptet vårt.

2. Den siste forskningen på rumpe- og styrketrening

De siste 5 årene har det blitt publisert flere spennende og interessante studier om styrketrening og trening av rumpa. Denne forskningen har vi inkludert i BodyVibes-metoden.

3. Erfaringer fra flere Norgesmestre i Bikini Fitness

Bikini Fitness handler om flotte skuldre, veltrent rygg og sprettrumpe. Vi har testet ut BodyVibes-metoden på en knippe Bikini Fitness-jenter og resultatene taler for seg. Og det er ikke bare 20-åringene som har hatt effekt. Undertegnende fyller 37 i år og har nettopp kommet hjem med landslagsplass til Europamesterskapet og slo derfor nesten 100 jenter – både 20, 25 og 30-åringer.

4. Analyse av 518 timer rumpetrening

Jeg har regnet meg fram til at jeg har trent rumpa i cirka 518 timer siden jeg begynte med styrketrening. Hva som virker på meg er ikke det viktigste, men det handler mer om hvordan vi kan sette opp både morsomme og effektive rumpe-program. Det handler om

  • Sammensetning av øvelser
  • Hvilke øvelser som egner seg best for tung trening, medium trening og høyreps-trening.
  • Godfølelsen. Trening må føles bra!

5. 500 timer med layout, design og konseptutvikling

Vi som jobber med BodyVibes-metoden har brukt flere hundre timer på å videreutvikle oss. Den ene biten har handlet om design og layout og går på kostholdkonseptet til BodyVibes. Der er vi veldig fornøyd med Optilab AS som har hjulpet oss i prosessen. Når vi sammenligner BodyVibes kostholdsplanene med de vi hadde tidligere, så er det som natt og dag. Vi garanterer at både nye og gamle kunder vil se den oppgraderingen med en gang.

Forskning og erfaring er en ting. Noe annet er å bruke den på rett måte, slik at produktet vi leverer blir best mulig. Dette er en kreativ og utfordrende prosess som har tatt veldig lang tid. Men resultatet er:

  • En enklere, ryddigere og tydeligere tilnærming til kostholdet.
  • Morsommere og mer effektive treningsøkter

Vi har prøvd ut BodyVibes-metoden på cirka 50 tidligere kunder. Sammenlignet med den tidligere metoden vi brukte, ser vi at resultatene er bedre og kommer raskere. Nå håper vi at du har lyst å prøve BodyVibes og bli en av våre fornøyde kunder. Visste du forresten av hele 9 av 10 kunder anbefaler oss til venner? 

Startpakken er livsstilspakken vår. Den er bygd opp rundt tankegangen om at en livsstilsendring kan gjøres enkel – men da må man vite hvordan man gjør det. Sjekk ut pakken og se om den kan være noe for deg.

 

Gå ned i vekt
Gå ned 6 kg og forbrenn 137 prosent mer på 4 uker

Fettforbrenning: En enkel metode kan øke forbrenningen din med 137 % og gjør at du kan gå ned 6 kg på...

Close