• strong glutes

Strong Glutes – For deg som vil ha en slank, sterk og feminin kropp

StrongGlutes er så mye mer enn et treningsprogram. StrongGlutes er et konsept målrettet for den kravstore kvinnen som ønsker en sunn, sterk og feminin kropp.

Vi har satt sammen en pakke som gir noen av de mest effektive verktøyene for å få maksimalt utav treningstimene dine – og ikke minst; best mulig effekt ut av kostholdet.

Så hva får du egentlig med StrongGlutes?

StrongGlutes treningsprogram og kostholdsplan

Du kan velge mellom 3 og 4 styrkeøkter i uken. Du kan enten trene hjemme, på studio, eller velge et oppdelt program med både studio og hjemmetrening. Vi vil ta hensyn til skader som gjør at du må trene annerledes, og hvilket utstyr du eventuelt har tilgjengelig. Du får også et program som er tilpasset det du kan (og ikke kan) om trening.

Programmet vil ha ekstra fokus på rumpe – og vi har tatt med oss alle erfaringer vi har fra å ha fulgt opp flere tusen nordmenn, inkludert siste forskning på både styrketrening og rumpetrening (ja det forsket faktisk også på rumpetrening!)

Det beste kostholdet er det sunneste kostholdet du faktisk klarer å følge over tid. Så det hjelper ikke hvor bra du spiser, hvis du ikke klarer å følge planen i mer enn en uke, eller en måned. Med utgangspunkt i dette er det kjempeviktig at du får mat på planen din som smaker godt. Du skal like det du spiser. Gjør du det, er det mye enklere å etablere sunne og gode vaner.

Vi tilpasser planen din ut fra hvor mange måltid du vil spise, hva du veier, hva målsettingen din er (gå opp i vekt, ned i vekt, vedlikeholde vekt), allergier og intoleranser.

Oppskrifter og medlemsgruppe

Våre håndplukkede online coacher vil svare på det du måtte lure på i den lukkede medlemsgruppen vår på Facebook. Det vil du også finne motivasjon, inspirasjon og viktig samhold blant likesinnede.

Ønsker du enda mer variasjon på planen din? Vi har også en oppskriftdatabase med over 100 oppskrifter du kan velge i. Prøv de eller la deg inspirere til å tilpasse kostholdet ditt.

Manual, E-bok og Treningsdagbok

Manualen gir deg en innføring i StrongGlutes og det som er viktig for å få oppnå et godt resultat. Og hva er vel StrongGlutes konseptet uten en skikkelig Rumpetreningsbok? Her får du både en praktisk og teoretisk innføring i rumpe og rumpetrening.

Når du bestiller får du også tilgang til appen vår hvor du blant annet kan:

  1. Loggføre treningsøktene
  2. Se video-beskrivelse av alle øvelsene i programmet
  3. Følge med på fremgangen i fremgangsloggen.
  4. Bla deg fram til favorittoppskriftene dine i Oppskriftdatabasen
  5. Har kostholdsplan og alt av dokumenter lett tilgjengelig.

I en kort periode framover så kjører vi hele 40 prosent rabatt på StrongGlutes. Veil. pris er 3290.- Din pris er nå kun 1990.- ! Bestill her!

StrongGlutes vs. BodyVibes

Mange spør oss om hva som er forskjellen på StrongGlutes og BodyVibes. Noen forskjeller er det definitivt, og det kan være greit å gå litt nærmere inn på hva de er.

Den største forskjellen er at StrongGlutes ikke inkluderer oppfølging, mens BodyVibes gjør det. Den andre synlige forskjellen er at mens BodyVibes matplan er på 12-14++ sider med menyer, lesestoff m.m., er matplanen som medfølger i StrongGlutes på 8-10 sider.

I praksis vil forskjellen være at BodyVibes har enda flere måltidsforslag. Så hva som er det idelle for deg kommer an på to spørsmål. Trenger eller ønsker du oppfølging? Og er du en person som fort blir matlei og trenger veldig mange alternativer – eller blir du ikke så matlei og trenger ikke fullt så mange alternativer?

Bestill StrongGlutes i dag og spar 1300.- (40 prosent rabatt) på komplett trening- og kostholdspakke. 

ADVARSEL: Bikini Fitness er ikke for alle
ADVARSEL: Bikini Fitness er ikke for alle

Er du sikker på at Bikini Fitness er det rette for deg? Tenk deg nøye om. For en god del...

Close