vaarecoacher

Drømmer du om å bli den
beste versjonen av deg selv?

Drømmer du om å bli den
beste versjonen av deg selv?

SCROLL

scroll-down

En helt ny start!

Er du lei av ikke å få det til? Eller vet du kanskje ikke hvor du skal begynne? Vi i ElitePT har siden 2013 hjulpet tusenvis av nordmenn med å endre livsstil – og få kroppen de alltid har ønsket seg. Det finnes en jungel av informasjon om trening og kosthold på internett, og det kan være vanskelig å vite hva som fungerer og ikke.

En 100 % skreddersydd kostholdsplan og treningsprogram gjør at du har de best tenkelig forutsetningene for å lykkes. Siden 2013 har vi hele tiden videreutviklet oppskriften vår, slik at du nå får optimal hjelp. Enten du ønsker å gå nekt, redusere fettprosenten, trene overarmene eller få bedre helse.

ElitePT Online Coaching består av 4 dedikerte og erfarne online coacher som har hver sine spesialområder (sjekk ut profilene nedenfor). Felles for online coachene våre er at de har et brennende ønske om å hjelpe mennesker til å endre livsstil og komme seg i bedre fysisk og psykisk form.

Hvis du har prøvd og ikke fått det til tidligere, eller ikke helt vet hvordan du skal begynne, så har du 4 gode coacher å velge i.

Våre 4 Online Coacher

Online Coachene i ElitePT har til sammen over 50 års erfaring med trening og kosthold. Ønsker du en skreddersydd kostholdsplan eller treningsprogram har du kommet helt rett.

Veronica Dalsnes (38)
Veronica Dalsnes (38)Online Coach
Veronica er gründeren vår og blant Norges mest populære coacher. Vant i 2015 NM i Bikini Fitness og fikk samme 9 pl. i EM. Spesialiteten er vektnedgang, fettforbrenning og livsstilsendring.
Therese Opsahl (26)
Therese Opsahl (26)Online Coach
Therese er utdannet PT og kostholdsveileder. Hun er tidligere profesjonell danser og har NM gull i Bikini Fitness. Ekspertisen til Therese er reduksjon av fettprosent og vektnedgang og livsstilsendring.
Kine Paola Sæter (35)
Kine Paola Sæter (35)Online Coach
Kine har 15 års erfaring med styrketrening, utdannet jurist og holder foredrag om styrketrening og kosthold. Fikk i 2017 4. pl. i Bikini Fitness i EM. Spesialiteten er fettreduksjon og fettforbrenning og vektnedgang
Åge Bunde (38)
Åge Bunde (38)Online Coach
Åge har 20 års erfaring med trening og kosthold, samt en bachelorgrad i ernæringsfysiologi. Han har også vært aktiv på høyt nasjonalt nivå i flere idretter. Åge er spesielt flink på vektreduksjon, livsstilsendring og mental trening.

Våre 5 viktigste prinsipper

  1. Treningen skal være like morsom som den er effektiv. Liker du det du gjør, får du bedre resultater.
  2. Kosthold som er familievennlig å enkelt å følge. Det gjør det mye enklere i hverdagen.
  3. En hverdag hvor du er sporty og aktiv på dine betingelser.
  4. Fokus på motivasjon, viljestyrke og vaneendringer.
  5. Tett og personlig oppfølging via web-appen vår.

Er du virkelig kravstor, så bør du gjøre som 4000+ nordmenn har gjort før deg. Prøv online coachingen vår!