Du merker forskjellen fra første dag

Ønsker du å lykkes? Men er lei av ikke å få det til? Vi har troen på at ukomplisert og rask hverdagsmat sammen med kjappe og effektive styrkeøkter er det som er nøkkelen, både på kort og lang sikt. Når du blir motivert av å trene og trives med maten, så skapes varige endringer. Er du klar?

ElitePT Online Coaching består av 4 dedikerte og erfarne coacher som til sammen har mer enn 50 års erfaring med trening og kosthold. Finn din coach eller la oss matche deg med den coachen vi tror vil passe deg best.

Våre 4 erfarne Online Coacher

Online Coachene i ElitePT har til sammen over 50 års erfaring med trening og kosthold. Ønsker du en skreddersydd kostholdsplan eller treningsprogram har du kommet helt rett.

Veronica Dalsnes (38)
Veronica Dalsnes (38)Online Coach
Veronica er gründeren vår og blant Norges mest populære coacher. Vant i 2015 NM i Bikini Fitness og fikk samme 9 år pl. i EM. Spesialiteten er vektnedgang, fettforbrenning og livsstilsendring.
Therese Opsahl (26)
Therese Opsahl (26)Online Coach
Therese er utdannet PT og kostholdsveileder. Hun er tidligere profesjonell danser og har NM gull i Bikini Fitness. Ekspertisen til Therese er reduksjon av fettprosent og vektnedgang og livsstilsendring.
Åge Bunde (38)
Åge Bunde (38)Online Coach
Åge har 20 års erfaring med trening og kosthold, bachelorgrad i ernæringsfysiologi og har selv vært aktiv på høyt nasjonalt nivå i flere idretter. Ekspertisen ligger i vektreduksjon og livsstilsendring.
Kine Paola Sæter (35)
Kine Paola Sæter (35)Online Coach
Kine har 15 års erfaring med styrketrening, utdannet jurist og holder foredrag om styrketrening og kosthold. Fikk i 2017 4. pl. i Bikini Fitness i EM. Spesialiteten er fettreduksjon og fettforbrenning og vektnedgang

For deg som ønsker varig livsstilsendring

  1. Treningen skal være like morsom som den er effektiv. Liker du det du gjør, får du bedre resultater.
  2. Kosthold som er familievennlig å enkelt å følge. Det gjør det mye enklere i hverdagen.
  3. En hverdag hvor du er sporty og aktiv på dine betingelser.
  4. Fokus på motivasjon, viljestyrke og vaneendringer.
  5. Tett og personlig oppfølging via web-appen vår.

Er du virkelig kravstor, så bør du gjøre som 4000+ nordmenn har gjort før deg. Prøv online coachingen vår!