• marita-2-1

Project Description

Marita M (26)

Marita sin vektnedgang og fettreduksjon er en skikkelig solskinnshistorie. Ved å følge Startpakken og online coaching fra oss har hun klart å gå ned 33 kilo på kun 1 år. Det vi synes er aller best med dette er at det ble gjort uten en streng diett og et ekstremt treningsregime.

Skal du oppnå varig endring av livsstil må alle endringer kunne gjøres over tid. Hvis ikke blir det bare atter et mislykket forsøk og du får kiloene tilbake, og det med renter.

Marita har trent styrke 4 dager i uken og spist i snitt 1800 kcal pr dag. Hun er blant de sterkeste kundene våre og tar blant annet over 100 kilo i knebøy og markløft. Ved å ha fokus på økning av styrke vil du kunne opprettholde forbrenningen samtidig som at du oppnår maksimal reduksjon av fett.

Om coachingen sier Marita følgende:

Jeg har fått fantastisk god hjelp av ElitePT-familien. Fokuset mitt har ikke vært å gå ned til en målvekt. Fokuset har vært å ha det bra med meg selv og til å endre livsstilen min slik at jeg lever sunt. Jeg har så mye positivt å si om ElitePT at jeg faktisk ikke engang vet hvor jeg skal starte.